Целият ни екип Ви приветства с „Добре Дошли!"
в красивото виртуално кътче на Хермес ООД!
Някои въпроси, чиито отговори ще откриете тук:

1.Кои сме ние?

- Хермес ООД е фирма, създадена преди достатъчно време, за да бъде днес изключително добре позната на пазара на техниката за изработка на реклама не само в България.

- Хермес ООД е фирма, създадена в услуга на всеки, който има желание да превърне работата си в изкуство и удоволствие и да създава красивото в ежедневието ни.

- Хермес ООД е фирма, създадена и работеща за Вас - амбициозните, модерните, усмихнатите, креативните, цветните дизайнери на съвременната реалност.

2. Какво предлагаме?

- Хермес ООД е официален представител на японската марка с доказани качества - Mimaki™, т.е. от нас можете да се снабдите с дигитална техника - от последно поколение и с перфектно изпълнение.

- Хермес ООД е и официален дистрибутор на Infiniti™,т.е. ние можем да Ви доставим и дигитален принтер - суперширок формат.

- Хермес ООД е официален представител на южнокорейската марка мастила Ink-Mate™, т.е. ако имате нужда от качествен заместител на оригиналните консумативи, ние Ви предлагаме отново най-доброто.

- Хермес ООД е изключителен представител на ONYX Graphics™ - софтуерът, предпочитан от професионалистите в цял свят.

- Хермес ООД предлага и качествени медии с италианската марка Ritrama™.

3. Защо да изберете нас?

- Хермес ООД ще се грижи за Вашата машина не само до първия й рожден ден, а и след това - Вие винаги ще можете да разчитате на професионалните сервизни услуги на нашите техници.

- Хермес ООД ще Ви достави резервните части и консумативи, които са Ви нужни.

- Хермес ООД ще Ви предложи и гъвкави схеми за плащане…

Освен това сме УСМИХНАТИ, АМБИЦИОЗНИ, ЛОЯЛНИ, ВДЪХНОВЕНИ и МОЖЕЩИ - също като Вас!

А в случай, че по-горните причини не са Ви достатъчни, посочете нас за Ваши партньори,просто за да си доставите удоволствието да работите с НАЙ-ДОБРИТЕ !

ХЕРМЕС ООД - ДОКОСНЕТЕ
ЦВЕТОВЕТЕ НА ТЕХНОЛОГИЯТА!

За актуални цени и допълнителна иформация, изпратете запитванията си до sales@hermesbg.com, info@hermesbg.com
или позвънете на посочените телефони!

dacounter
Loading ...